logo

Come closer!

Vraag nu uw M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro lens ann!

In slechts drie stappen naar uw gratis lens:

  1. Koop een PEN E-PL9 (de 14-42 mm pancake kit of alleen de body) in onze online shop of bij een van onze erkende dealers.
  2. Vul alle benodigde velden op deze pagina in en upload uw factuur.
  3. Je ontvangt een gratis M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro lens

>> Deze zal na controle van je gegevens naar je worden verzonden.

Vul alle met * gemarkeerde verplichte velden in
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
*
*
*
*
Nederland
*
*
Productgegevens
*
*
*
DD/MM/JJJJ
*
*
*
*
DD/MM/JJJJ
*
*
*
*
DD/MM/JJJJ
*
*
*
*
DD/MM/JJJJ
*
*
*
*
DD/MM/JJJJ
*
*
*
*
DD/MM/JJJJ
*
*
*
*
DD/MM/JJJJ
*
*
*
*
DD/MM/JJJJ
*
*
*
*
DD/MM/JJJJ
*
*
*
*
DD/MM/JJJJ
*
Dien uw aankoopbewijs in:
Bijgewerkt op 2:41 / 03-dec-2018

Algemene voorwaarden

1. Olympus Deutschland GmbH, Amsinckstraße 63, 20097, (hierna te noemen OLYMPUS) voert een promotie uit.

2. De promotie is van toepassing op de aanschaf van een Olympus PEN E-PL9, indien gekocht tussen 15.10.2018 en
15.01.2019. Om deel te nemen aan de promotie is het noodzakelijk dat de aankoopdatum die vermeld staat op het aankoopbewijs binnen de aangegeven periode valt. Aanvragen moeten zijn ontvangen uiterlijk 15.02.2019. Inzendingen na deze datum worden niet verwerkt."

3. Bij aankoop van een van de onderstaande producten ontvangt de klant een gratis M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro.

4. Tijdens de promotieperiode moet een van de volgende producten worden gekocht om de gratis M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macrote ontvangen
PEN E-PL9 body
PEN E-PL9 14-42mm Pancake Kit

5. Om aan de promotie deel te nemen, is het noodzakelijk dat de aankoop van het nieuwe product in de volgende landen plaatsvindt en dat de M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro lens in het land van aankoop wordt aangevraagd: Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland.
Deelnemers moeten ten minste 18 jaar oud zijn en in een van deze landen wonen. Bovendien is het huidige postadres in het land waar de aankoop is gedaan vereist voor deelname.

6. Deze promotie is alleen van toepassing op producten die zijn gekocht bij geautoriseerde Olympus-dealers hier.

7. Olympus verwerkt geen aanvragen voor tweedehands aankopen van promotionele producten, noch voor producten die over de grens zijn gekocht. Alle dubbele namen, serienummers en (e-mail) adressen zullen automatisch worden gecontroleerd

8.  De M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro lens kan alleen worden aangevraagd via deze website: https://bonus.olympus.eu

9. Om eenM.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro aan te vragen, dienen deelnemers op het online-aanvraagformulier alle van belang zijnde gegevens in te vullen die met een sterretje zijn gemarkeerd. Voor- en achternaam moeten worden ingevuld om verzending te kunnen regelen en als bewijs van de identiteit van de deelnemer. Het e-mailadres is nodig om de klant op de hoogte te houden van de status van de aanvraag en om met hem of haar contact op te nemen in het geval van ontbrekende of onjuiste gegevens. Het serienummer van het product wordt door Olympus gecontroleerd. Tevens dient de deelnemer de aankoopfactuur van het bonusproduct te uploaden op een volledige en leesbare wijze.

10. Om van deze promotie gebruik te maken, dient u zich aan te melden voor de Olympus nieuwsbrief. U kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.

11. Ten behoeve van deze promotie geeft Olympus opdracht aan het volgende agentschap voor verkooppromoties (hierna AGENTSCHAP genoemd):
Sales Promotion
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny,
Ierland

Het AGENTSCHAP is gerechtigd om alle ingediende gegevens te verwerken, controleren en op te slaan binnen de context van deze promotie op een wijze die overeen komt met de van toepassing zijnde wet op de gegevensbescherming.

12. Gegevensbescherming: Alle gegevens verzameld tijdens de promotie zullen uitsluitend ten behoeve van deze promotie worden gebruikt door Olympus en het agentschap. De op deze wijze vastgelegde gegevens worden in het grootste vertrouwen behandeld en worden noch doorgegeven of verkocht aan derden, noch gebruikt voor advertentiedoeleinden. Uw persoonlijke gegevens worden na 6 maanden na afloop van deze promotie verwijderd.

13. Na registratie ontvangt de deelnemer een geautomatiseerde e-mail met het bericht dat de aanvraag voor de M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro lens is ontvangen en nu wordt beoordeeld.

14. De verzending van de M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro lens kan tot 30 dagen duren.

15. De promotie geldt voor de oorspronkelijke koper en is beperkt tot één claim per persoon per product. Meerdere aanvragen van bedrijven, organisaties en instellingen, en aanvragen van wederverkopers zijn uitgesloten van deze aanbieding.

16. Olympus behoudt zich het recht voor om aanvragen te weigeren in het geval de BTW niet is betaald.

17. Olympus behoudt zich het recht voor om onjuiste aanvragen te weigeren. Beschadigde, onleesbare of onvolledige aanvragen en ontvangstbewijzen zijn ongeldig.

18. Producten die naar de dealer worden teruggestuurd, zijn uitgesloten van de promotie. Olympus behoudt zich het recht voor om het serienummer te gebruiken om te controleren of een product is teruggestuurd naar de verkoper. Bij teruggave van het product moet de waarde van de tegoedbon door de klant aan Olympus worden terugbetaald.

19. Olympus zal niet aansprakelijk worden gesteld voor enige nalatigheid bij het vervullen van deze aanbieding waar een dergelijke nalatigheid veroorzaakt is door omstandigheden welke overeenkomen met force majeure en waardoor, zonder dat dit de fout van een der partijen is, uitvoering onmogelijk is of alleen tot een onvolledig resultaat zou voeren.

20. Olympus behoudt zich het recht voor om de promotie op elk gewenst moment te beëindigen.

21. Als u vragen hebt met betrekking tot deze promotie, kunt u een e-mail sturen aan: OLYMPUS@sales-promotions.com.

22. De in deze promotie-aanbieding opgenomen producten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Het niet kunnen voldoen door winkeliers aan bestellingen van promotionele producten gedurende de promotieperiode valt niet onder de verantwoordelijkheid van Olympus.

23. Door een aanvraag voor de M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro lens in te dienen worden deelnemers geacht deze termen en voorwaarden te hebben gelezen en geaccepteerd, evenals de bijbehorende verwerking van gegevens, en verzekeren ze tevens de nauwkeurigheid en volledigheid van de geleverde gegevens.

* Door op Verzenden te klikken, bevestigt u dat u de voorwaarden van deze promotie hebt gelezen. En dat u accepteert dat uw gegevens bewaard blijven in overeenstemming met de wet op de gegevensbescherming.
* Ik ga akkoord met het aanmaken van een account in de MyOlympus community** en accepteer de gebruiksvoorwaarden van MyOlympus. Ik geef mijn toestemming dat mijn verstrekte persoonsgegevens kunnen worden opgeslagen, gebruikt en verwerkt door Olympus volgens de MyOlympus Privacy Notice.
Ik meld mij bij dezen aan voor e-mailmarketing van Olympus Europa SE & Co. KG en geef aan deze rechtspersonen toestemming voor het verwerken van mijn naam en e-mailadres, zodat ik gepersonaliseerde en geïndividualiseerde informatie en aanbiedingen voor camera- en audioproducten en verwanten diensten kan ontvangen.*

Als u zich wilt afmelden voor het ontvangen van marketingmateriaal van ons, neemt u dan contact met ons op via olympus-unsubscribe@promotion-support.com
** Als u al een account in MyOlympus hebt met het emailadres dat in deze promotie wordt gebruikt, wordt het account bijgewerkt
main-product

PEN E-PL9

plus_sign
accessory

30mm MACRO